Kurumsal Kimlik:           

Happypets Veteriner Kliniği; 2010 yılında Oyem Veterinerlik Gıda Tur. Tic. İnş. İth. İhr. Ltd. Şti.' ne bağlı olarak Happypets Veteriner Polikliniği olarak açılmıştır. 2013 yılında Tarim Bakanlığının uygulamaya soktuğu yönetmeliklere göre Happypets Veteriner Kliniği olarak çalışma hayatına devam etmektedir. 

Adress:

Happypets Veteriner Kliniği

Merkez Mah. Yunus Nadi Cad. No:124

Marmaris/Muğla

7/24 İletişim için

Tel: 0 252 417 17 74

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Top Panel
Perşembe, 28 Mart 2024
A+ R A-

Mikroçip

Nasıl tüm insanların birer kimliği varsa ve coğu zaman yanlarında taşıyorlarsa küçük dostlarımızın da birer kimliğe ihtiyaçları vardır. Bugüne kadar kulaklarına yapılan dövmeler veya açı kartları günümüz şartlarında yetersiz kalmaktadır. Petlerimiz de digital dünyaya ayak uydurmak zorundadırlar.

Bu nedenle gerek kaybolduklarında gerekse çalındıklarında veya bir ülkeden diğerine gidişte geçmiş medikasyonlarının diğer veteriner hekim ve hayvan sahibi tarafından takip edilebilmesi açısından son derece mükemmel bir sistemdir. Deri altına (sırt bölgesine, scapular bölgeye) aşı yapar gibi birkaç saniyelik acısız bir işlemle pirinç tanesi büyüklüğünde bir çip yerleştirilir.

Bu çipi petiniz hayatı boyunca taşır ve onunla iligli yapılan tüm işlemler çip vasıtası ile sisteme işlenir. Tüm dünyada giderek yaygınlaşmakta olan bu sistem sayesinde tüm yasal kamu birimleri internet vasıtası ile iletişim kurmakta ve kayıp pet dünyanın neresinde olursa olsun anında bulunabilmektedir.