Kurumsal Kimlik:           

Happypets Veteriner Kliniği; 2010 yılında Oyem Veterinerlik Gıda Tur. Tic. İnş. İth. İhr. Ltd. Şti.' ne bağlı olarak Happypets Veteriner Polikliniği olarak açılmıştır. 2013 yılında Tarim Bakanlığının uygulamaya soktuğu yönetmeliklere göre Happypets Veteriner Kliniği olarak çalışma hayatına devam etmektedir. 

Adress:

Happypets Veteriner Kliniği

Merkez Mah. Yunus Nadi Cad. No:124

Marmaris/Muğla

7/24 İletişim için

Tel: 0 252 417 17 74

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Top Panel
Cuma, 19 Nisan 2024
A+ R A-

Mehmet ÇETİNASLAN

1981 Balikesir’de doğan Uzman Veteriner Hekim Mehmet Çetinaslan ilk, orta ve lise eğitimini Balıkesir'de tamamladı. 2000 yılında Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesini kazanarak üniversite hayatına başladı ve 2005 yılında aynı fakülteden mezun oldu. Öğrenci olduğu dönemde bilimsel araştırma klubünde görev yaptığı süre içerisinde "Atlarda carpal eklem hastalıklarının radyografik tanısı" isimli araştırmasını tamamladı ve stajını Türkiye Jokey Klubü Veli Efendi Hipodromu Yarış Atları hastanesinde yaptı.

2005 yılında Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Veteriner Cerrahi ABD’da yüksek lisans eğitimine kabul edildi ve 2006 yılında "Köpeklerde genel anestezi", "Kedilerde genel anestezi" isimli seminerleri verdi. 2008 yılında "Köpeklerde medetomidin-ketamin-atipamezol anestezisinin hemotolojik ve biyokimyasal parametrelere olan etkileri" isimli tez çalışmasını tamamlayıp genel cerrahi uzmanı olarak mezun oldu.

2005 yılında Kılıçpaşa At Yetiştiriciliği AŞ. de veteriner hekim olarak görev yaptıktan sonra 2006-2010 yılları arasında özel bir poliklinikte çalıştı ve 2010 yılında Uzman Veteriner Hekim Deniz Yosun SWITIJNK ile Happypets Veteriner Polikliniğini kurarak klinisyenlik hayatına devam etmektedir.

İyi derece ingilizce bilen Uzman Veteriner Hekim Mehmet Çetinaslan 3 yaşında Tambur isimli melez bir kedi sahibi.